sâmbătă, 21 septembrie 2013

Ce este Neobux?

Ce este Neobux? Neobux este un site PTC. Acest site a aparut din anul 2008, iar intr-o luna a strans 2000 de membri, acum are in jur de 1.000.000 de utilizatori, iar pe zi se inregistreaza 7000 de utilizatori noi. Neobux este cel mai sigur, mai performant si mai corect site PTC (Paid To Click), cea mai simplă metodă de a face bani pe net, doar vizualizând câteva reclame zilnic. Pentru a te convinge că acest site chiar plăteste membrii, poti vedea AICI cateva mii de dovezi de plată, postate de către membrii multumiti de acest serviciu. Puteti observa acolo chiar si una dintre cele mai mari plăti efectuate către un user, si anume suma de 5004$ (da, cinci mii patru dolari).


REFERRALII
Acum poate vă întrebati, oare cum au făcut oamenii aceia atâtia bani, câstigând chiar si o suta de dolari pe zi? Răspunsul: i-au investit in referrali! Ce sunt acesti referrali? Oamenii care fac bani pentru tine, ca si niste angajati ai propriei tale firme. Referralii se pot cumpăra direct din contul tău Neobux, cu banii câstigati de tine din efectuarea click-urilor, sau cu bani transferati din contul PayPal ori AlertPay, iar cei inactivi pot fi reciclati (înlocuiti cu altii activi) oricând.

CUM PRIMESC BANII ?
Neobux este singurul site PTC care plăteste membrii instantaneu, în unul din conturile PayPal, AlertPay sau Netellers. Plata se face atât de repede încât de la cererea de plată până la primirea sumei respective, toate operatiunile au loc în mod automat, astfel încît totul nu durează mai mult de 2-3 secunde. Metoda cea mai folosită în România pentru extragerea banilor din contul Neobux este prin PayPal. Ce este Paypal? PayPal este un serviciu de plati online, care vă permite să trimiteti si să primiti bani online.


De ce nu fac romanii bani pe internet? In primul rand mentalitatea romanilor e de vina: "Mamica, bunica si strabunica au lucrat in fabrici si uzine, cu salariu minim pe economie toata viata, eu ce sa fac?." Ambitia negativa il opreste pe roman sa-si depaseasca conditia si sa accepte salariile de mizerie oferite de asa zisi patroni (exploatatori) care nu au nici un respect fata de angajat (6-700 lei salariu pe luna inseamna bataie de joc, nu respect). Castigurile pe internet sunt de ordinul miilor de dolari si cand spun asta nu ma refer la videochat.

Videochat inseamna aceleasi servicii pe care si o prostituata le are in atributii: plata pentru anumite servicii erotice, sexuale, care au ca scop satisfacerea unor dorinte ale celui ce plateste. Adica satisfacerea unor nevoi sexuale contra-cost. Acest lucru spune tot, iar el este argumentul intregii comunitati ce crede ca aceasta munca nu este una "cinstita, curata si decenta".

Videochat inseamna/este prostituie, sumele de bani promise de angajatori (2000-3000$ pe luna) nu se castiga din maimutzareala in fatza webcam-ului. Pur si simplu curvele care se ocupa cu videochat-ul, fac cunostinta prin intermediul webcam-ului cu diversi sociopati cu care se intalnesc prin hoteluri, pensiuni sau apartamente inchiriate, unde "se vand pe bani", practica prostitutia, pe romaneste.


Sa nu crezi ca daca te-ai apucat de facut bani prin metoda PTC - Neobux o sa te imbogatesti peste noapte. Nici macar curvele care se apuca de videochat nu castiga peste noapte mii de dolari (trebuie "sa lustruiasca kilometri de bastoane" pentru banii astia, si asta dureaza). Cum am mai spus, secretul site-urilor PTC sta in referali, directi sau inchiriati. Atentie! Dupa ce ai inchiriat referali, trebuie sa vizualizezi cel putin 4 reclame in fiecare zi, in caz contrar nu o sa fi platit pentru click-urile pe care referalii le dau.

Cum ajungi sa castigi 30-50$/zi? Cu ajutorul referalilor. Daca poti face rost de referali directi foarte bine, daca nu iti voi prezenta o strategie folosind referalii inchiriati. Primul lucru de retinut, asa cum am mai spus, este ca Neobux NU este o metoda de a te imbogati rapid. Trebuie sa depui putin efort pentru a face ceva. In prima luna nu vei putea face mare lucru. Dai clickuri pe reclamele disponibile. Dupa ce au trecut 30 zile si 100 clickuri poti incepe sa ai referali directi. De inchiriat poti inchiria oricand. Primul pachet costa 0.75$ de 3 referali. Nu cumpara pachetul imediat ce ai facut 0.75$. Asteapta sa faci 1-1.5$ si abia dupa acea incepe sa inchiriezi. Astfel vei mai avea ceva pentru reciclari in cazul unor referali inactivi.


Recomandarea nr. 1: Nu retrage banii imediat, investeste-i la loc in referali.

Multi imediat ce ajung la 2$ ii scot pentru a verifica daca chiar ii primesc. Astfel pierd o groaza de timp. Cel mai bine este sa ii investesti la loc in referali.

Recomandarea nr. 2: upgradeaza. Nu vrei sa upgradezi, nu e nicio tragedie, ideea e ca va dura ceva mai mult insa pana sa castigi consistent intr-o singura zi.


Nu uita, in viata trebuie sa muncesti ca sa ajungi sus. Neobux nu este un exemplu de imbogatire peste noapte sau castiguri fantastice fara munca, ci mai degraba un exemplu de munca inteligenta, munca in secolul 21.

Pentru inregistrare pe cel mai bun site PTC - Neobux, click pe link-ul sau banerul de mai jos:
http://www.neobux.com/?r=jessytvDovada de plata Neobux


Ghid Neobux (video)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu