joi, 11 iulie 2013

Ce inseamna cpm?

Ce inseamna cpm? CPM reprezinta prescurtarea de la Cost Per Mille (cost pe mie). Altfel spus, plata se face pentru un tarif ce are ca unitate de masura o mie de afisari de bannere publicitare. In general, cel care comanda o campanie CPM plateste un numar de afisari, care sa apara intr-un anumit interval de timp, putand alege site-urile pe care sa apara (din reteaua respectiva), ca si alti parametri. CPM – Cost Per Mille este un termen utilizat intens în tarifele din industria publicitară online. Astfel, un CPM – Cost Per Mille de 12,5 $, exprimă faptul că, cel căruia i se face publicitate va plăti 12,5 $ la 1000 de afişări a unei reclame. În acelaşi timp, agenţia de publicitate va încasa 12,5 $.


Foarte multi webmasteri (detinatorii de site-uri) cauta sa isi maximizeze venitul cu o metoda de facut bani pe net. Deci daca ai trafic bun (destul de mare) poti face bani seriosi. Cum faci bani prin metoda cpm? Te inregistrezi iti adaugi site-ul in Manage Webistes sau pur si simplu adaugi un cod pe site-ul tau. Cum faci asta ? Te duci in Ad Tags sau Tags/Code (denumirea difera de la site la site), copiezi scriptul la bannerul care il doresti, adica la dimensiunile pe care le folosesti pentru site-ul tau, si il inserezi (copy-paste) in site-ul tau.

 

Metoda CPM prin care poti face bani pe internet este una dintre cele mai bune. Personal "am produs" cu cel mai bun CPM existent la ora acuala (Cpx24.com), suma de 260 $, in mai putin de o luna de zile (iunie 2013), dupa cum se poate vedea din poza de mai jos.


Poti retrage banii prin paypal si asta e foarte usor, adica la suma pe care trebuie sa o retragi doar bagi email-ul pe care ai paypal-ul si scrii cat ($) vrei sa scoti.


In panoul principal dam click pe "Request cashout"


...in continuare introducem adresa contului Paypal in care dorim sa depozitam banii, suma pe care vrem sa o scoatem si apasam butonul REQUEST CASHOUT. Bineinteles ca in dreptul casutei "Payment processor:" trebuie sa avem selectat "Paypal"


Dupa ce am dat click pe butonul REQUEST CASHOUT o sa apara un mesaj care confirma tranzactia: Cashout request was successfull. You will be paid on Friday This Week (Cerere de retragere a banilor a fost efectuata cu succes. Vei fi platit in ziua de vineri a acestei saptamani).Posibil ca bani sa ajunga in contul paypal mai tarziu, nu va panicati, se intampla si la case mai mari !!!


Vrei sa castigi si tu bani prin aceasta metoda? 
Click pe acest link: http://www.cpx24.com/index.php?refi=bluesky89 te inregistrezi, dupa care intri la Tags/Code alegi varianta care o doresti si o inserezi in site-ul sau blogul tau.

Asta e tot! Have a nice day!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu