joi, 4 iulie 2013

Ce este vivasms.ro ?

Daca esti interesat sa castigi cateva sute de euro pe luna, inscrie-te acum prin acest link http://www.vivasms.ro/h/6fced6eb3b pe cel mai nou site cu ajutorul caruia poti face bani online. Ce este vivasms.ro ? Vivasms.ro este un site pe care te inregistrezi si castigi bani daca accepti sa primesti reclama pe telefon. Click pe acest link http://www.vivasms.ro/h/6fced6eb3b inscrie-te si poti castiga sute de euro lunar...daca vrei. Recomanda vivaSMS prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei. Inscrie-te acum pana nu e prea tarziu: http://www.vivasms.ro/h/6fced6eb3b


Respectati politica anti-SPAM a site-ului. Nu promovati in grupuri fara legatura cu subiectul si nu trimiteti mesaje nesolicitate unor persoane sau grupuri. VivaSMS incurajeaza utilizatorii sa foloseasca si sa recomande serviciile noastre, dar numai respectand cu strictete Termenii si conditiile de utilizare si interdictiile stipulate in politicile antiSPAM ale vivaSMS.


Urmatoarele situatii reprezinta cateva exemple de SPAM care ar putea intra in contradictie cu Politica AntiSpam si cu Termenii si conditiile de utilizare:

1. Expedierea de mesaje promotionale despre vivaSMS catre grupuri de mail (precum yahoo groups etc).
2. Promovarea vivaSMS pe grupuri, platforme, forumuri de discutii care nu au legatura cu vivaSMS si contextul general al viva SMS (definitia acestui context ramane la discretia vivaSMS).
3. Trimiterea de mesaje nesolicitate despre vivaSMS oricarei persoane ori grup.


VivaSMS este o oportunitate imensa de a face bani, vei primi reclame sms pentru care vei fii platit chiar daca nu le citesti! Aceasta afacere se raspandeste foarte repede in Romania, chiar din primele zile cand s-au deschis serverele celor de la vivaSMS au dat pe afara la propriu, acestea fiind supra solicitate de inregistrari, fiind ulterior inchise pentru a se face un upgade. Cu cat te inregistrezi mai repede si aduci cat mai multi in aceasta afacere cu atat mai multi bani vei face. Acum este la inceput, iar pe viitor nu vei mai avea loc sa aduci pe cineva asa ca profita acum de informatia pe care ti-o aduc. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa cumperi sau sa vinzi ceva, si nu te costa absolut nimic.

Ce trebuie sa faci:

1. Te inscrii GRATUIT si primesti bonusul de 2 euro pentru completarea profilului extins.
2. Primesti maxim 5 SMS-uri/zi si esti platit pentru fiecare cu 3 centi.
3. Recomanzi altora oferind linkul magic (linkul tau de referal) si pentru fiecare inscriere valida mai primesti un bonus de 10 unitati de credit (10 centi).
4. Primesti cate 1 cent pentru fiecare SMS primit de cei inscrisi de tine.
5. Primesti cate 1 cent pentru fiecare SMS primit de recomandarile celor inscrisi de tine pe 5 niveluri.


Atentie! Conturile multiple sunt interzise. Daca ai mai multe telefoane nu iti poti face cont pentru fiecare, daca lucrezi la o firma cu multe telefoane, la fel nu iti poti face cont decat pentru unul. Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti cat mai multa lume, cu cat sunt mai multi cu atat ve-ti castiga mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu