joi, 6 octombrie 2011

Cum poţi accesa arhiva Yahoo Messenger fără să ştii parola contului


Dacă in Messenger/Preferences/Conversation History ai optat pentru salvarea arhivei, toate mesajele sunt salvate pe calculator . Dacă ai Windows XP, poţi să găseşti mesajele din arhivă salvate în directorul C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\cont\Archive\Messages (unde în loc de cont, este trecut ID-ul de messenger). Există câte un fişier cu extensia .dat pentru fiecare persoană cu care ai vorbit.

În mod normal, nu poţi să descifrezi textul din acestor fişiere. Însă ele nu sunt criptate, aşa cum ar fi fost normal. Există programe care le pot citi.

Yahoo Messenger Archive Reader
Un astfel de program este Yahoo Messenger Archive Reader. Îl poţi lua de aici şi nu trebuie să instalezi nimic. Constă într-un singur fişier pe care trebuie să-l deschizi. Ba chiar mai mult, Yahoo Messenger Archive Reader va găsi automat arhivele pentru toate conturile accesate pe acel calculator.


Poţi citi arhiva în cadrul programului, sau poţi opta pentru salvarea acesteia într-un fişier RTF sau HTML pentru a citi mai târziu mesajele fără ajutorul programului. Yahoo Messenger Archive Reader afişează şi ora în dreptul mesajelor, însă aceasta este în format GMT.

In cazul in care programul de mai sus nu va satisface, un alt program cu care puteti vizualiza arhiva yahoo messenger este YahooArchiveDecoder.exe.Il puteti descarca de AICI


Pentru a deschide arhiva Yahoo Messenger, apasati butonul Open Profile Folder.
In fereastra nou aparuta, selectati folderul profilului.
In mod normal, acest folder este c:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\.
Aici apar toate ID-urile folosite pe acest calculator. Selectati folderul pentru care cititi arhiva.

...in cateva secunde, arhiva este decriptata si afisata pe ecran.
Selectati in partea stinga persoana dorita si vor fi afisate imediat conversatiile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu