joi, 20 octombrie 2011

Cel mai bun program de spionat - Colasoft Capsa


Colasoft Capsa este un pachet expert de monitorizare, analizare, diagnosticare a activitãtilor dintr-o retea; monitorizeazã traficul din retea între server si terminale sau între terminale cu posibilitatea de analizã în timp real(network analyzer). Colasoft Capsa face transparente operatiile din retea, permitând identificarea si rezolvarea mai usoarã a problemelor din retele. Este extrem de flexibil, cu interfatã prietenoasã, destinat expertilor si utilizatorilor obisnuiti.Acest program poate fi folosit atât de catre utilizatorii de drept (administratorii de retea) în scop de diagnostic, cât si de catre hackeri în ideea de a dobândi acces neautorizat.


Caracteristici: Packet Builder: Colasoft Packet Builder permite crearea de pachete optionale. Se poate utiliza aceastã optiune pentru a verifica protectia retelei împotriva intrusilor. Colasoft Packet Builder are si o functie de editare HEX, si un Decoding Editor care permite utilizatorilor sã editeze câmpuri de protocoale specifice.
 Functii: Sunt incluse trei functii noi: 1. Packet Player. O functie de redare a pachetelor capturate de Colasoft Capsa sau alte aplicatii similare. 2. Ping Tool. Folosit pentru a testa dacã reteaua este blocatã sau nu. 3. MAC Scanner. Scaneazã adresele din retea si le afiseazã.


Matrix View: Acest design special, permite utilizatorilor sã vizualizeze traficul din retea dupã preferintele sale. Se pot crea rapid afisãri pentru traficul din întreaga retea, cele trimise , cele receptionate. Nodurile de pe linia elicoidalã reprezintã hosturile din LAN si liniile reprezintã traficul.
Conversations View: Acest tip de vizualizare dinamicã prezintã în timp real conversatiile dintre douã puncte din retea.   
Diagnosticare retea: Modulul de diagnosticare analizeazã traficul din retea si afiseazã evenimentele, utilizatorul poate verifica detailat traficul din retea pentru diagnosticarea problemelor.
 Statistici centralizate: Rezumatul oferã informatii si statistici ca timpul de început/terminare, erori generale, erori 802.3, trafic, dimensiunile pachetelor si disrtibuirea lor si multe altele.
 Graphs View:Aceastã afisare aratã grafic statistica despre întreaga retea, sau despre o portiune a retelei, în mai multe tipuri de grafice. Se pot afisa pentru comparatie douã grafice în acelas timp. Statistici terminal: Prezintã statistici detailate despre comunicatiile cu terminale, datele fiind prezentate ca procente sau valori absolute. Statistici protocoale: Prezintã statistici detailate pentru protocoale si subprotocoale. Decodare date în timp real Colasoft Capsa decodeaza instant pachetele de date capturate, si afiseazã informatii detailate în formate Hex, ASCII sau EBCDIC. Utilizatorul poate monitoriza întregul LAN, sau pãrti din aceasta. Rapoarte Utilizatorul poate sã primeascã rapoarte despre activitãtile din retea. Se pot seta diferite tipuri de rapoarte.

Programul poate fi descarcat de aici: Download Capsa Enterprise Demo
 
...in  fereastra care va aparea completati formularul de download


...dupa ce ati terminat de completat formularul dati click pe butonul verde DOWNLOAD.NOW Salvati fisierul unde doriti:


Pentru a instala colasoft capsa dati de doua ori click pe fisierul salvat:


...in fereastra aparuta apasati butonul Next:


...in continuare selectati I accept the agreement si apasati butonul Next in fiecare fereastra pana apare butonul Finish. Dupa ce apasati butonul Finish, in fereastra aparuta introduceti Serial Number(licenta) care v-a fost trimisa la adresa de email cu care v-ati inregistrat:


...dupa care dati Next:


...din nou Next:


...si in final Finish:


Pentru a pornii programul, in fereastra aparuta introduceti setarile din imaginea de mai sus si apasati butonul Start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu