duminică, 21 august 2011

Cum sa faci un trojan nedetectabil de antivirus

Troienii sunt programe utilizate pentru a avea acces total asupra unui computer dintr-o retea sau de pe internet. Poti controla computerul de la distanta, poti copia fisiere, sterge, redenumi... toate acestea fara cunostinta victimei. 


Trojanul este un program format din doua fisiere: server.exe si client.exe. Fisierul server.exe trebuie executat pe calculatorul victimei (pe calculatorul ce urmeaza a fi controlat de la distanta), iar fisierul client.exe va fi folosit pentru a te putea conecta la computerul victimei pe care a fost executat server.exe. Serverul odata instalat pe un computer, va porni la fiecare bootare a windowsului si va rula pe calculatorul victimei fara cunostinta acesteia. El va deschide un anumit port pe computerul victimei, port prin care se va face transferul de informatii dintre server si client. Troienii mai sunt numiti si RAT (Remote Administration Tools). Ei au fost totdeauna o mare problema de securitate. Multi hackeri sau crackeri au troieni facuti de ei, troieni nepublicati nicaieri. Fiecare grup de hackeri care se respecta au uneltele proprii. Acestea fiind spuse, iti recomand sa-ti instalezi un antivirus care sa se actualizeze cat mai des, si un firewall, care sa te avertizeze ce programe vor sa acceseze internetul (ZoneAlarm este un astfel de firewall, care poate nu este foarte stralucit, dar este gratis!).

Tutorial video 1:Tutorial video 2:Trojan "in actiune"
2 comentarii:

  1. Salut ! Imi poti spune si mie daca acel trojan creat va afecta si PC-ul meu ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu, daca il cumperi sau descarci de undeva sigur da, cel cumparat sau descarcat de pe site-uri de specialitate e "blindat" cu alti virusi de tip trojan. Cu alte cuvinte iti faci rau singur.

      Ștergere